ΕΓΓΡΑΦΗ
logo

Τα 6 καλύτερα αντηλιακά για λιπαρό ή ακνεϊκό δέρμα

17 Ιουν 2014 6/17/2014
αντηλιακά προσώπου
Κούκου κορίτσια! Σε προηγούμενο άρθρο σας μίλησα λίγο για το τι πρέπει να προσέξετε και τι θα ήταν καλό να αποφύγετε σε περίπτωση που η επιδερμίδα σας παρουσιάζει ακμή ή έχει την τάση να βγάζει σπυράκια όταν χρησιμοποιείτε κάποιο αντηλιακό γαλάκτωμα, κρέμα ή λοσιόν. Επειδή λοιπόν σας το υποσχέθηκα ταραααν... να και τα αγαπημένα μου αντηλιακά προσώπου. Τα έχω δοκιμάσει όλα και κανένα δεν μου δημιούργησε επιπρόσθετα προβλήματα.


αντηλιακό Roc

Soleil Protexion Anti-Shine Fluid Cream SPF30 - Roc

Κατά της λιπαρότητας για μικτές ή λιπαρές επιδερμίδες. Κατάλληλη και για ευαίσθητα δέρματα. Η υφή της είναι λεπτόρρευστη, δεν κολλάει και χαρίζει ματ τελείωμα.




αντηλιακό Avene

Cleanance Solaire SPF30 - Avene

Έχει σμηγματορυθμιστική δράση και προσφέρει πολύ λεπτόρρευστη και μη λιπαρή υφή με ματ τελείωμα. Γενικά, αν έχεις σπυράκια ή τάση για ακμή τα προϊόντα της Avene δεν νομίζω να σε απογοητεύσουν.



αντηλιακό Neutrogena

Clear Face Liquid Lotion Sunscreen Broad Spectrum SPF55 - Neutrogena

Δεν μου δημιούργησε ποτέ ακμή. Είναι μη φαγεσωρογόνο, δεν κλείνει τους πόρους και είναι ματ. Αν έχεις ήδη ακμή το συγκεκριμένο αντηλιακό δεν πρόκειται να την επιδεινώσει.




αντηλιακό La Roche Posay

Anthelios Dry Touch Gel-Creme SPF30+ -La Roche Posay

Όπως λέει και το όνομα του αυτό το τζελ δρα κατά της γυαλάδας χαρίζοντας ματ αποτέλεσμα. Δεν αφήνει λευκά σημάδια στο πρόσωπο και είναι μη φαγεσωρογόνο. Επίσης, δεν περιέχει άρωμα και παραβένες.




αντηλιακό Shiseido

Ultimate Sun Protection Cream SPF50 - Shiseido

Είναι ελαφρύ, απορροφάται τέλεια και αποτελεί ιδανική βάση για το μέικ απ. Είναι από τα πιο ακριβά της λίστας μου κι αν θυμάμαι καλά στοιχίζει γύρω στα 35 ευρώ. Άουτς!



αντηλιακό Frezyderm

Sunscreen Mousse SPF30 - Frezyderm

Το χρησιμοποίησα ένα καλοκαίρι και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Έχει την μορφή αφρού, εφαρμόζεται πανεύκολα, δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα και είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Περιττό να σας πω ότι σπυράκι δεν έβγαλα!

Δεν γράφω τις τιμές γιατί στο ίντερνετ μπορείτε να τα βρείτε πολύ φθηνότερα. Από όλα τα παραπάνω αυτά που ξεχωρίζω και έχουν γίνει τα αγαπημένα μου είναι τα αντηλιακά της Frezyderm και της La Roche Posay.

Εσύ τι αντηλιακό χρησιμοποιείς; Αν έχεις κάποιο αγαπημένο που δεν σε κάνει να βγάζεις σπυράκια και να γυαλίζεις σαν πυγολαμπίδα ρίξε μια γραμμή.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Όπως θα παρατηρήσατε, αποφάσισα να απενεργοποιήσω τα ανώνυμα σχόλια. Δεν είναι ωραίο να συνομιλείς με κάποιον που δεν ξέρεις καν το όνομά του. Αν θέλετε να αφήσετε σχόλιο θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον έναν λογαριασμό google, είναι υπόθεση 1 λεπτού. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Happy talking!